2012-06-20
 15:27:51

Inte lika ont idag

Tror att det här med smärtan pendlar ganska mycket upp och ner. Igår var jag ju hos kirurgen och de flyttade på ett gummiband, detta tror jag gjorde så att jag fick ondare än vad jag brukar ha. De hörde av sig från kirurgen i dag angående ringen som lossnat, jag skulle ta kontakt med odontologen. Vilket jag gjorde. Dock var inte min behandlade tandläkare där idag, så dem skulle återkomma imon. Antar att jag får komma efter helgen och sätta fast den. Skönt, då behöver jag inte oroa mig för hur ont det kommer göra när dem sätter fast den nu i alla fall.


Tänkte berätta lite vad jag äter under en dag. Det är inte så mycket men jag klarar mig på det just nu, skulle jag iväg och göra nått "fysiskt ansträngande" så tar jag med mig lite nyponsoppa, shakes eller liknande och alltid en flaska vatten. Att gå runt och känna sig hungrig och svag är ju inte det roligaste.


Som jag sagt tidigare får jag ju ta av min gummibanden när jag skall äta, men dessa är extremt besvärliga att sätta på igen och det gör ont och är riktigt läskig att ta av dem, så jag gör detta enbart en gång om dagen. När jag skall gå och lägga mig. Då borstar jag även tänderna och gör rent inne i munnen så gott det går.


Men i alla fall till frukost brukar jag dricka ett glas nyponsoppa eller blåbärsoppa och ett glas yoghurt utspätt med lite mjölk. Varför jag späder ut det med mjölk är för att det annars inte kommer ignenom tänderna. Testa själv att slurpa tjock yohurt genom framtänderna. Inte jätte lätt.


Till lunch brukar jag antingen dricka lite mer nyponsoppa, smothie eller så värmer jag någon av sopporna jag har i kylen eller frysen.


Till middag drciker jag en kopp soppa. Självklart dricker jag vatten till alla målen och där emellan. 


Jag försöker variera soppa så mycket det går för att hålla en så "varierad" kost som möjligt. Dem sopporna jag prövat än så länge är:
Avokadosoppa - en av mina favoriter. Kan lägga upp receptet både här och på min andra blogg kanske. 
Rocculasoppa - också en av mina favoriter. Båda sopporna är mammas recept.
Tomatsoppa
Kyckling och currysoppa - Färdig soppa som man bara värmer. Tror att det var Knorrs egna soppa. Funkar helt ok, dock får man mixa den.
Linssoppa - också god, eget recept. Kan lägga upp det någon gång kanske.
Löksoppa - åt den i början, det var då lite för starka smaker tyckte jag, men skall kanske ge den en chans till.


Och sen så en jäkla massa pulversoppor som jag smakat på men slängt i slasken med en gång för att det smakat skit. Orkar jag inte laga soppa eller inte har någon i frysen så brukar jag ta en av Nutriletts färdiga shakes. Drick inte dem i pulverform. De smakar skit. Bättre med dem färdiga. Den som smakar choklad är helt okej faktiskt. Sen, om man har svårt för att få i sig ordentligt med mat kan man alltid få näringsdryck av läkaren. Fick några sådana på sjukhuset och jordgubb och choklad är godast. Smaka inte på äpplen, den är gräslig. 


Nej nu skall jag kika på ett till avsnitt at Prison Break sen skall jag laga champinjonsoppa på färska champinjoner! 
Till midsommar lovade mamma att jag skulle få Räksoppa! Lycklig tjej. Kanske att man kan pastörisera jordgubbar med? Haha, eller dricka sillspad? Mja tror inte det. Jaja bara 5 veckort kvar nu, det är ju inte ens hela sommaren! Snacka om att man blir smal och slimmad inför stranden när värmen kommer i augusti!

//Hanna



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!